Rauw

Met Gita Buhari, FAST DE & Nout
Gepresenteerd door Jazz International Rotterdam

Op 27 en 28 oktober 2022 is RAUW terug in de stad! Het avontuurlijke muziekfestival, met Rotterdams talent in de hoofdrol, presenteert internationale samenwerkingen, premières en jong talent op twee avonden in twee Rotterdamse poptempels: Annabel en Rotown.

Op 28 oktober, de tweede festivalavond, pompt de Rotterdamse Gita Buhari de zaal van Rotown vol met haar jazz, triphop, shoegaze en soul, brengt FAST DE de instrumentale explosies van hun debuutalbum Sight Inside tot leven, en laat het Franse Nout zien dat fluit, harp en drums de perfecte, vreemde ingrediënten zijn voor een heerlijke grunge, impro en noise soep.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.