Rachel Sermanni

Voor fans van: Laura Marling, Julia Stone, Lisa Hannigan

Rachel Sermanni is een betoverende singer-songwriter afkomstig uit de Schotse hooglanden, wiens optreden en teksten putten uit een diepe bron van mystiek, dromen, natuur en de complexiteit van het menselijk leven. Haar sierlijke, sepia-getinte folknummers, geïnspireerd door jazz, rock en hedendaagse indie, zijn bijna magisch en transporteren de luisteraar naar de ruige en groene natuur van Schotland. Haar geluid doet sterk denken aan de verhalen van Agnes Obel, maar ook aan de toegankelijkheid van Mumford & Sons of Fink. Rachel is geen onbekende meer in Rotterdam; ze heeft al opgetreden bij Motel Mozaïque, Rotown, De Unie en op het intieme benedendek van Vessel 11.

In het vierde kwartaal van 2023 bracht Rachel haar vierde studioalbum ‘Dreamer Awake’ uit. Op deze plaat kanaliseerde ze de ervaring van het moederschap en het verwerken van het einde van een langdurige relatie. Sermanni dook diep in haar psyche en keerde terug met nummers die op scherpe wijze de diepte van deze hevige veranderingen weergeven. Het belicht zowel de zware kanten, als de kracht die een zware emotionele ervaring kan opleveren.

★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel van te voren een Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.