Pronk

Volkse rock en roll in moerstaal door Bökkers-bassist

Ergens in de buurt van Luttenberg waant beroepsdissident Arjan Pronk zich als hongerige wolf in het hanenhok. Pronk speelde in het verleden menig speelhonk, schuur en tent uit zijn fundamenten met zijn band Bökkers, ontpoppend tot bij uitstek de leukste rock ‘n’ rollband uit het zandgrondgebied. Daarvoor speelde hij in bands als The Horse Company, 16Down en Prodigal Sons.

Omdat Pronk nu eenmaal rock ’n roll ademt sinds ie bevrijdende boodschappen in luiers deponeert werd het hoog tijd om in de voetsporen van Bon Jovi en Van Halen te stappen en een band naar zijn eigen zelfbeeld te vernoemen: PRONK. Verwacht echter geen radicale aardverschuiving van die dekselse Bökkers, noch een subtiele verfijning van wat al was. Pronk zal vanavond, live bijgestaan door Henk Jonkers (Hallo Venray), Seb Dokman (Paceshifters) en Gerben Bielderman (ex-Pauw), de spaanders uit het dek van de V11 doen splijten, met een dosis volkse gitaarheibel dat uit de instrumenten spuit als projectielbraaksel. Een avond om heel fijn heel slecht op te gaan… wat beters kunt u wensen?

Rotown Tipt: Roosbeef, SHHT, Gender Roles


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?