praam

Voor fans van: Joep Beving, Dustin O'Halloran & Otto A. Totland

Pianist en componist praam kenmerkt zich door het vastleggen van pure emotie, waardoor hij zijn publiek laat voelen en los laat komen van het denken en van de dagelijkse hectiek. Zijn composities zijn rustgevend en verhalend door het gebruik van open akkoorden en tonen.

Als luisteraar neemt praam je mee naar alle hoeken van de wereld die hij heeft mogen aanschouwen. Zijn album between two poles, – dat online miljoenen streams heeft – is het resultaat van alle natuur, cultuur en bijbehorende verhalen die praam tijdens zijn reizen tot zich heeft genomen. “Het gaat over de stille stemmen. De samenleving wordt overstemd door de luidste stemmen; en de mensen met de luidste stemmen zijn vaak erg zwart of wit, rechts of links, voor of tegen in hun gedachtegang. Ook wel polarisatie genoemd. Maar tussen die polen ligt de echte wereld met de echte ervaringen, karakters, natuur en gevoelens. Een wereld waarin nuance het hardst spreekt.”

Alle verhalen die praam heeft opgedaan tijdens zijn reizen moet hij kwijt. Zodoende heeft hij met film producer Marc Haers rondom zijn album between two poles een film geproduceerd om zijn publiek met een extra zintuig op te laten gaan in zijn verhalen. Een reis terug in de tijd waarin films live werden begeleid door muziek. In deze tijd bijna een unieke ervaring.

Bezetting:
praam – piano
Kirsi Harju – trompet, zang
Irene Cancer Navarro – cello

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en LantarenVenster en heeft uitsluitend zitplaatsen (vrije plaatskeuze). 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.