Portland

Support: Noa Lee
KAARTVERKOOP GAAT HARD
Voor fans van: Alt-J, Bon Iver, Cigarettes After Sex, Beach House

Het Belgische Portland maakt zwoele indiepop in de stijl van Bon Iver en Alt-J. Zijn platen bevatten een combinatie van timide, akoestische indie nummers en radiovriendelijke popsongs die gelaagd zijn met synthesizers en drums. De kracht zit hem in het gevoel van de nummers, die melancholisch, maar toch luchtig aanvoelen, als een rustige versie van MGMT in hun hoogtijdagen. Portland bracht in 2023 zijn tweede album Departures uit.

Noa Lee komt met haar fascinerende indie vol dromerige melodieën het voorprogramma verzorgen. Noa Lee neemt de luisteraar moeiteloos mee naar melancholische droomlandschappen die doen denken aan artiesten als Beach House of Weyes Blood, terwijl het spitsvondige songwriting laat zien in de stijl van Eefje de Visser of Pitou.

Het concert van Portland stond oorspronkelijk voor 26 november 2023 gepland. Eerder gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

The Belgian Portland plays choky indiepop in the likes of Bon Iver and Alt-J. His records contain a combination of timid, acoustic indie songs and radio friendly pop songs that are layered with synthesizers and drums. The power is in how the songs feel, melancholic and light at the same time, as a calmer version of MGMT in their heyday. Portland released his sophomore Departures last March.