Popquiz Marathon

Legendarische popquiz in marathon-vorm

Zoals iedereen waarschijnlijk weet, zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot onze grote verslagenheid moeten we je laten weten dat deze aangescherpte maatregelen ervoor zorgen dat alle evenementen die we vanuit Rotown organiseren tot 1 juni niet op de geplande data zullen plaatsvinden. Wel zijn we meteen druk bezig om voor elk concert een vervangende datum te vinden, ook voor het concert of evenement waar jij een ticket voor hebt gekocht.

Omdat alle verplaatsingen op het moment veel vragen van het hele Rotown-team, verzoeken we je, als je verhinderd bent op de nieuwe datum, je tickets via Ticketswap te proberen te verkopen. Meer informatie over eventuele restituties volgt zo spoedig mogelijk.

Houd deze pagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Hartelijk dank voor je begrip en hopelijk tot snel,
Rotown


Op woensdag 20 mei vindt dit jaar opnieuw de Popquiz Marathon in Rotterdam plaats. Er kan op 11 locaties door de stad gespeeld worden met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een 90s-fan bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kunnen de vouchers bij Rotown omgewisseld worden voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team.

Er is genoeg tijd om aan zeker vier tot zelfs wel zes rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kan dus helemaal je eigen quizparcours samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Rotown het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal vier rondes op drie verschillende locaties hebt meegedaan.

EARLY BIRDS VOORSPRONG
RONDEUITLEG
Wil je voor je aan de Popquiz Marathon begint al weten waar elke ronde over gaat? Uit de vage quiztitels in het blokkenschema is vaak weinig op te maken en je kunt ineens bij een supermoeilijke ronde komen te staan. Voorkom verrassingen en zorg dat je de superhandige ronde-uitleg ontvangt! Bestel je ticket én stuur een mailtje met je ticketnummer + ROTTERDAM uiterlijk 12 maart naar info@popquizmarathon.nl. En natuurlijk dat je de ronde-uitleg wil ontvangen. Dan ontvang je twee dagen voor de Popquiz Marathon de uitleg over alle rondes, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Daarmee heb je meteen een grote voorsprong op je concurrenten!

OEFENQUIZZEN
Ook dit jaar is er weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan met je ticketnummer + ROTTERDAM aan via info@popquizmarathon.nl!
De eerste oefenquiz verschijnt op 12 maart, dus hoe eerder je een ticket koopt, des te meer oefenquizzen je zal ontvangen.

SPELREGELS
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 4 rondes op 3 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 4 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 uur inleveren bij Rotown, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties.

TICKETS & INFO
Een teamticket is geldig voor een team van maximaal 5 personen en kost € 30,- (incl. servicekosten).
Voor meer informatie over de quizzen, locaties en tijden: www.popquizmarathon.nl/rotterdam


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?