Plinna Popquiz

TICKETALERT: LAATSTE TEAMTICKETS
Popquizzen in Rotown

Er is weer een popquiz in Rotown! De Popquiz in Rotown van quizorganisator Plinna zal plaatsvinden op donderdag 11 juli. Let op: de tickets die zijn per team, dus níét per persoon. Een teamticket kost €19,50 incl. servicekosten en een team mag uit maximaal 5 deelnemers bestaan.

Deur open: 19.00 uur
Aanvang quiz: 20.00 uur

De Plinna Popquiz bestaat uit +/- 140 meezingers, tranentrekkers, dansplaten, oorwurmen en stadionrockhymnes. Ook indorock en swingbeat schuwen zij niet. Aan jou de taak titel en artiest te schrijven terwijl je ongegeneerd de verkeerde tekst meeschreeuwt. Simpel als dat. Kom vroeg als je een zitplek wilt en neem een spek-en-bonen teamgenoot mee die steeds drank kan halen!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.