Rock ‘n’ Roll Highschool - Who Do You Think You Are?

Open Mic Presents
Een avond vol tips over jouw podiumpresentatie

Tijdens deze eerste editie van Open Mic presents: Rock ‘n’ Roll Highschool zullen alle deelnemers met een strenge blik in de spiegel moeten kijken. Wie ben jij als artiest en hoe presenteer je dat het beste, zowel op het podium als daarnaast.
Deelnemers kunnen artiest en songwriter Niels Geusebroek het hemd van het lijf vragen over hoe zij hun podiumpresentatie kunt verbeteren, hoe je een hit schrijft en waar je op moet letten als je een biografie schrijft en persfoto’s laat maken. Aansluitend vindt de Open Mic Night plaats om het geleerde in praktijk te brengen.

Met: Niels Geusebroek
Niels Geusebroek richt samen met Frans van Essen in 1996 de band Silkstone op. Ze staan onder andere op Lowlands en Pinkpop en laten hun muziek live horen bij verschillende radiostations, poppodia en televisieprogramma’s. In 2009 wordt de band opgeheven en in 2011 besluit Niels mee te doen aan het tweede seizoen van het televisieprogramma The Voice Of Holland. Tijdens het programma weet hij drie hits te scoren in de Single Top 100 en behaalt hij de halve finale. In 2013 ontvangt hij samen met Wildstylez een Gouden Plaat voor het hardstyle-nummer Year Of Summer. Ook scoort hij in 2013 een nummer 1 hit met Take Your Time. Momenteel werkt Niels aan nummers voor zijn derde album.

Over Open Mic Presents: Rock ‘n’ Roll Highschool
In maart en april kun je in Rotown naar de coolste school van Rotterdam tijdens Open Mic presents: Rock ‘n’ Roll Highschool. Twee middagen en twee avonden kun je in Rotown terecht voor lessen in dj-en, podiumpresentatie, DIY promotie of jouw muziek aan muziekprofessionals laten horen voor feedback en advies. Laat je bijspijkeren over alles waar je op moet letten om jouw muzikale carrière naar het volgende niveau te brengen!

Wil je graag meedoen aan een van deze workshops? Deelname is gratis maar geef je van tevoren op via openmic@rocknrollhighschool.nl

Deuren: 18.30 uur
Aanvang 19.00 uur
Tickets: gratis, maar geef je van tevoren op via openmic@rocknrollhighschool.nl

Je kunt ook meedoen aan een van de andere avonden of middagen:

17 maart – You Spin Me Right Round
Klinkt als: een les in dj-en en mixen

11 april – Me, Myself & I
Klinkt als: een college in jouw eigen muziek promoten

14 april – Who’s Who?
Klinkt als: de kans om jouw muziek aan een muziekprofessional te laten horen

Meld je aan bij de middag of avond naar keuze via openmic@rocknrollhighschool.nl