Open Mic Night

Jouw kans om op het podium van Rotown te staan

Ben jij de nieuwe Taylor Swift, Dave Grohl, Tash Sultana of Ed Sheeran en heb je er altijd al eens van gedroomd om op het podium van Rotown te staan? Ben je singer-songwriter en kan je uit de voeten met 1 microfoon, een gitaar of keyboard? Grijp je kans en meld je aan voor de Open Mic Night in Rotown!

Wil je meedoen? Geef je dan op via openmic@rotown.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen mag je tussen de één en drie liedjes spelen.

Ben jij geen ster op het podium, maar wel goed in het aanmoedigen van artiesten? Kom dan vooral gezellig langs op deze gratis avond, om de popsterren in spe aan te moedigen!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Klik hier voor een volledig overzicht.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?