Open Mic Night

Singer-songwriter editie
Jouw kans om op het podium van Rotown te staan

De Open Mic Night is terug! Heb je er altijd van gedroomd om op het podium van Rotown te spelen? Ben jij de nieuwe Douwe Bob, Ronnie Flex, Pip Blom of Ilse DeLange? Grijp je kans! Op woensdag 20 november vindt er weer een nieuwe editie van de Open Mic Night plaats. Ben je singer-songwriter en kan je uit de voeten met 1 microfoon? Dan hebben wij het podium voor je. Je kunt je nu opgeven via [openmic @ rotown.nl], zodat we gegarandeerd een plekje voor je hebben. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kun je tussen de één en drie liedjes spelen.


Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.


Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?