Rock ‘n’ Roll Highschool - You Spin Me Right Round

Open Mic Presents
Een les in dj-en en mixen

Open Mic presents: Rock ‘n’ Roll Highschool – You Spin Me Right Round
Deze workshop speciaal voor dj’s, staat helemaal in het teken van mixen. Heb jij al een paar keer gedraaid, maar heb je nog niet het idee dat je alles uit jouw mixer en cd-spelers haalt? Pierre Hagelaars zal met de deelnemers aan de slag gaan en ze de basics van beatmatchen en cue mixen laten zien. Maar dat is niet alles. Er zal onder meer ook aandacht zijn voor dj-etiquette, problemen die tijdens het draaien tegen kan komen en waar je op moet letten bij het begin en het einde van je set. Aan het eind van deze workshop sta jij vol zelfvertrouwen achter de dj-booth! Let op: deze workshop is uitsluitend bedoeld voor beginnende DJ’s!

Met: Pierre Hagelaars
Pierre Hagelaars is een producer, muzikant en dj die al jarenlang actief is in het veld. Als The Policy brengt hij eigen muziek uit. Hij heeft onder andere gewerkt voor artiesten als Editors, Ten Fé en J Bernardt. Al jaren is Pierre actief op festivals en in verschillende clubs door het land en in Europa. Hij heeft onder andere samen gespeeld met artiesten als 2manydj’s, The Subs, Vitalic, Simian Mobile Disco en Aeroplane. Daarnaast is hij ook een trouwe resident bij Dansvoer in Rotterdam.

Over Open Mic presents: Rock ‘n’ Roll Highschool
In maart en april kun je in Rotown naar de coolste school van Rotterdam tijdens Open Mic presents: Rock ‘n’ Roll Highschool. Twee middagen en twee avonden kun je in Rotown terecht voor lessen in dj-en, podiumpresentatie, DIY promotie of jouw muziek aan muziekprofessionals laten horen voor feedback en advies. Laat je bijspijkeren over alles waar je op moet letten om jouw muzikale carrière naar het volgende niveau te brengen!

Wil je graag meedoen aan een van deze workshops? Deelname is gratis maar geef je van tevoren op via openmic@rocknrollhighschool.nl.

Deuren: 14.30 uur
Aanvang 15.00 uur
Tickets: gratis, maar geef je van tevoren op via openmic@rocknrollhighschool.nl

Je kunt ook meedoen aan een van de andere avonden of middagen:

14 maart – Who Do You Think You Are?
Klinkt als: een avond vol tips over jouw podiumpresentatie

11 april – Me, Myself & I
Klinkt als: een college in jouw eigen muziek promoten

14 april – Who’s Who?
Klinkt als: de kans om jouw muziek aan een muziekprofessional te laten horen

Meld je aan bij de middag of avond naar keuze via openmic@rocknrollhighschool.nl