NYE 2013

met o.a. The Kik, The Rotterdam Shuffle DJ's en Howlin' DJ-team
Going out with a Bang!

De klok slaat alweer bijna middernacht en de goede voornemens staan op scherp, maar om te beginnen gaan we ons vannacht eerst nog eens goed misdragen. Met gepaste tevredenheid een tik melancholie, maar bovenal met vrienden sluiten we weer een mooi jaar af.

Om 22.00 uur opent Bar3 haar deuren om daar met de vroege vogels af te tellen naar het nieuwe jaar. Het Howlin’ DJ-collectief zorgt daar, met hun jaloersmakende verzameling 7″ singles, voor de nodige rock’n’roll, garage, rhythm & blues, soul, punk en surf. Bovendien zullen ras-Rotterdammers Jerry Hormone (o.a. The Apers, Anne Frank Zappa) en Vincent Niks (De Dood) wat fraaie woorden vuil maken aan het jaar. Daarbij host Bar3 deze NYE voor het eerst ook enkele semi-akoestische verrassingen om in een groezelig rock’n’roll thema vanavond ode te brengen aan de New Yorkse Bowery en haar iconische clubs.

Na het geknal, gekus en gebubbel om klokslag 0.00 uur opent Rotown voor het eerst haar deuren in 2014. Na een gigantisch succesjaar zijn we erg blij dat onze vrienden van The Kik het spits afbijten op de manier waarop alleen zij dat kunnen. Met een goede dosis energie en enthousiasme stomen ze ons klaar voor wat een spectaculaire nacht beloofd te worden. Na The Kik bestijgen The Rotterdam Shuffle-DJ’s de draaitafels met hun opzwepende keuze van dansbare klassiekers of alternatieve hedendaagse hits. Qua sfeer altijd eenduidig en uplifting en qua stijl altijd breed en divers, kortom een garantie voor een fantastische clubnacht zoals het hoort bij een avond als deze!