Miles Kane

Support: Ten Tonnes
Solo show
Voor fans van: The Last Shadow Puppets, The Vaccines, The Coral

De getalenteerde Britse singer-songwriter en muzikant Miles Kane begon zijn carrière als lid van verschillende lokale bands en deed waardevolle ervaring op in de muziekscene van Liverpool. Zijn doorbraak kwam in het midden van de jaren 2000 toen hij samen met zijn vriend Alex Turner de band The Last Shadow Puppets vormde. Samen brachten ze The Age of the Understatement uit in 2008, dat een fusion was van rock, pop en barokke elementen. Sindsdien heeft Kane diverse soloplaten uitgebracht waaronder het nieuwe album One Man Band afgelopen zomer.

Miles Kane wordt geroemd om zijn vermogen om tijdloze melodieën te combineren met hedendaagse invloeden, wat resulteert in opwindende muziek die zowel fans van rock als pop aanspreekt. Met zijn unieke stijl en blijvende invloed op de muziekindustrie blijft Miles Kane een van de meest gewaardeerde Britse muzikanten van zijn generatie en belooft hij nog veel meer spannende muzikale avonturen in de toekomst.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.