Mikefest

Met: Bonno Getz, Jibber Jabber and the Jams & The Legendary Orchestra Of Love

Mikefest, het is een beetje een reizend festival, want er wordt elke keer een andere zaal in Rotterdam aangedaan. De insteek van het feest is vrij simpel, er spelen bands, er wordt een hoop gelachen, gedanst en gedronken; iedereen heeft een leuke tijd en aan het eind van de avond ga je met een goed gevoel naar huis.

De bands die spelen komen uit Rotterdam en zijn bands waarvan Mike vindt dat ze gehoord en gezien moeten worden, omdat ze de potentie hebben om groot, groter, groots te worden. Uiteraard speelt de band van Mike zelf ook, want het is immers zijn verjaardag en dan staat hij graag in de belangstelling. Een reep chocola meenemen voor hem mag, maar is geen vereiste.

Line-up:
Bonno Getz & The Happy Paps
Jibber Jabber and the Jams
The Legendary Orchestra Of Love
Afterparty: Dj Professor Dictabeat

Bonno Getz & the Happy Paps:
Bonno Getz is een 20-jarige entertainer die sterk is beïnvloed door de rijke muziek uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Samen met zijn band The Happy Paps probeert hij op een vermakelijke manier zijn originele songs over te brengen op zijn geliefde publiek.

Jibber Jabber and the Jams:
Jibber Jabber & the Jams is een indierock-/punkband uit Rotterdam. Ooit begonnen als side project van een van de leden van Hawser in de schuur van papa en mama, nu al berucht in de grote stad en daarbuiten. Na 6 jaar door Europa getoerd te hebben in een hardcore punk band was het tijd voor wat anders. Niet helemaal gelukt, de energie en de attitude bleven, maar de popinvloeden maken een hoop goed.

The Legendary Orchestra Of Love:
Het rock-‘n’-roll trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen. De band is visueel aantrekkelijk, bezit aanstekelijke humor en ook aan showmanschap ontbreekt het de drie heren niet. Vanuit hun thuisstad Rotterdam broeden ze op hun plannen om de wereld te veroveren met hun grenzeloze charmes.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?