Michelle David & the True-tones

Voor fans van: Sharon Jones & the Dap-Kings, Lee Fields & The Expressions

Michelle David & the True-tones laten je de kracht van gospel en soul voelen en beleven. Hun muziek gaat van Mali in West-Afrika naar de Cariben, en dan door naar New Orleans en naar de Mississippi Delta Blues.

Michelle David is geboren in North Carolina en opgegroeid in New York. Ze zong al vanaf haar vierde in de kerk en een jaar later al bij haar eerste gospelgroep The Mission of Love. David draagt soul op de tong en in het hart; in zalen, kerken en op festivals gaat het dak eraf bij haar opzwepende optredens.

Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse David een dijk van een stem om die de zoektocht naar de bakermat van de soul uit te dragen.

Voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions, kunnen Michelle David & The True-tones met een nieuwe naam nog meer muzikale invloeden aan hun unieke stijl toevoegen.

Dit is een concert met voornamelijk staanplaatsen, en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon en wordt georganiseerd door LantarenVenster, Motel Mozaique Concerts, BIRD en Rotown.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.