Metejoor

Voor fans van: Emma Heesters, Jaap Reesema, Suzan & Freek en Snelle

Bij onze Zuiderburen kun je tegenwoordig geen straat meer afwandelen zonder Metejoor een keertje tegen te komen: zijn gezicht op een billboard, of een van zijn geniale liedjes ergens galmend door een retailwinkel. Joris Van Rossem wordt doorgaans beschreven als The Voice van Vlaanderen. Toch klinken zijn nummers stuk voor stuk alsof ze voor jou persoonlijk zijn geschreven.

Zoals een goede popartiest betaamt voelt Metejoor zich als vis in ’t water bij allerhande stijlen: van warme folkpop tot aan Caribische clubsounds. Hits als 1 Op De Miljoen (met de Nederlandse artiest Babet), Ze Meent Het en Rendez-Vous verovert hij ter plekke nieuwe hartjes. Nu heeft Metejoor zijn zinnen gezet op Nederland: in ons eigen Rotown mag hij zijn talenten in een intieme setting tentoonspreiden.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.