Meneer van Dalen & Friends play Talking Heads

Rotown Summer Sessions
Een ode van Meneer van Dalen & Friends aan hun helden Talking Heads

Deze zomer organiseert Rotown opnieuw de Rotown Summer Sessions-avonden. Muzikale helden uit onze eigen stad storten zich op het repertoire van hun voorbeelden, dikwijls met verbluffend resultaat. Vanavond zal Meneer van Dalen samen met hun vrienden de Talking Heads eren. De New Yorkse band is van grote invloed geweest op de ontwikkeling van new wave en wist een populaire mix te maken van punk, art rock, funk en niet-westerse muziek. In de jaren 70 en 80 scoorden ze grote hits met nummers als Psycho Killer, Slippery People, Road To Nowhere en Once In a Lifetime. Meneer van Dalen zal zich voornamelijk richten op het succesvolle live-album (en docu) Stop Making Sense.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?