Meneer van Dalen & Friends Play Talking Heads

Rotown Summer Session
Hommage aan 'Stop Making Sense' van Talking Heads

Vorige zomer speelden Meneer van Dalen met vrienden een van de meest indrukwekkende Summer Sessions óóit voor een volle zaal. Het ging om een uitvoering van het legendarische Stop Making Sense van Talking Heads. De New Yorkse band is van grote invloed geweest op de ontwikkeling van new wave en wist een populaire mix te maken van punk, art rock, funk en niet-westerse muziek. In de jaren 70 en 80 scoorden ze grote hits met nummers als Psycho Killer, Slippery People, Road To Nowhere en Once In a Lifetime.

Bij ‘once in a lifetime blijft het in Meneer van Dalen’s geval dus niet: het smaakte niet alleen naar meer, nu is er ook een goede aanleiding: Stop Making Sense viert dit jaar haar 35-jarige jubileum! Dit keer pakt de band dus groter uit, létterlijk: de iconische oversized suits gaan mee in de koffer! Als de eerste sessie al zo’n spektakel was, dan wordt deze uitvoering Fa, fa, fa, fa, fa, fa, fa, far better!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?


https://www.youtube.com/watch?v=bM9SHDNAbPw
https://www.youtube.com/watch?v=JccW-mLdNe0