Memphis Maniacs

The Masters of Mash-Up to the max!

Memphis Maniacs maakt al een goeie tien jaar podia onveilig met spetterende shows die rakelings zappen tussen popklassiekers. De onbetwiste Masters Of Mashups zitten op eenzame hoogte als het gaat om de meest fantasierijke kruisbestuivingen. Dat popmuziek een universeel fenomeen is, bewijst Memphis Maniacs keer op keer met een dikke uitroepteken.

Oprichter en bandleider Roy Smolenaars heeft een verleden achter de rug als Elvis-imitator, dus het entertainen kun je aan hem wel overlaten. Dus als je altijd al had willen weten of Material Girl samen met Thunderstruck één nummer konden vormen? Dan mag je de aangenaam verwarrende feestgekte van Memphis Maniacs vanavond in de Maassilo beslist niet missen!

Tijdens de Maximum Mashup clubtour trekken ze deze lijn door en zoeken de Maniacs nóg intensiever de grenzen van de mash-up op. Muzikaal, maar ook in de show wordt het effectief combineren van diverse elementen tot verbazingwekkende kunst verheven zonder dat het een kunstje wordt. Want het eindresultaat blijft onveranderd: dansen, meezingen tot je schor bent en een fan-tas-tisch feest!

Dit optreden wordt in samenwerking georganiseerd door Rotown, Motel Mozaïque Concerts en Maassilo.