Meau

Support: Sarah & Julia
Bekend van nummer 1-hit 'Dat Heb Jij Gedaan'

MEAU begon het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21): ze schrijft liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

In rap tempo is MEAU uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde nieuwe artiesten uit de lage landen. Ze verkocht Paradiso uit, speelde met het Metropole Orkest, haalde de Top 40 met haar doorbraakhit Dat Heb Jij Gedaan, en kreeg veelvuldig airplay bij Radio 2, Qmusic en 3FM, en dat allemaal binnen een jaar. De clubtour-fase mag MEAU dus in zijn geheel overslaan en daarom schittert ze vanavond in de Maassilo.

Sarah en Julia, twee zussen met een gedeelde passie en een gedeeld leven. Ze schrijven hun eigen muziek, spelen verschillende instrumenten en zingen in samenzang zoals alleen familie dat kan. Op jonge leeftijd stonden ze al in het theater en ook zijn ze te zien in films en series. Sarah en Julia vertellen authentieke verhalen geïnspireerd door de mensen en de wereld om hen heen. Momenteel werken ze aan hun debuut EP met een indie-folk geluid.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en de Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.