Man Man

Tom Waits meets Devo meets MGMT

Man Man, de eclectische band uit Los Angeles, heeft de muziekscene sinds hun oprichting in 2003 veroverd met hun bijzondere geluid en excentrieke podiumpresentatie. Gevormd door frontman en multi-instrumentalist Honus Honus (echte naam Ryan Kattner) heeft de band een verbluffend muzikaal repertoire opgebouwd dat genres overstijgt. Man Man wordt vaak geprezen om hun unieke mix van verschillende muziekstijlen, waaronder experimentele rock, folk, punk, en zelfs circusmuziek. De band staat bekend om hun energieke liveoptredens, waarbij elk lid van de band een eigen persoonlijkheid en karakter toevoegt aan het totale spektakel. De podiumpresentatie van Man Man is vaak kleurrijk en theatraal, met extravagante kostuums en instrumenten die variëren van traditionele gitaren tot speelgoedinstrumenten en zelfs potten en pannen. In juni brengt Man Man het nieuwe album Carrot On Strings uit op het Sub Pop Records, de eerste singles Tastes Like Metal en Iguana voorspellen veel goeds.

★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel van te voren een Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.