MAAN

Support: Paul Sinha
Veelzijdige popzangeres op clubtour

Binnen no time verkocht zangeres Maan haar show in Rotown (2017) uit. Nu is ze klaar voor een grotere stap, namelijk de Maassilo! Maan scoorde een kneiter van een hit met Perfect World, een hybride tussen een pianoballade en een dance-track. Niemand minder dan Hardwell nam de productie voor zijn rekening. Maan heeft de allure van een absolute superster. Het is dus begrijpelijk dat de meest relevante producers en muzikanten met haar willen werken. Ook hitfabriek Jack $hirak heeft met Maan gewerkt, met name op singles Ride It en DJ. In haar korte loopbaan zijn dit slechts een handjevol van de vele voetnoten die deze oud-The Voice-winnares kan afvinken.

Op haar EP’s AM en PM laat Maan haar diversiteit als artiest zien. Een muzikaal etmaal van licht naar donker, zo veelzijdig als de zangeres zelf is. Of je nu een hete clubhit wil horen of feeërieke zondagochtendmuziek, Maan heeft het allemaal in haar mars!

Paul Sinha is een Nederlandse popartiest die in 2016 begon met het uitbrengen van Nederlandstalige songs met een r&b/urban randje. Hij verwierf bekendheid met songs zoals De Laatste en Ey Ey Ey en werkte samen met artiesten zoals Anouk, Maan, Frenna en Roxeanne Hazes.

Het concert van MAAN stond oorspronkelijk gepland voor donderdag 25 oktober 2018 maar is dus verplaatst naar zaterdag 16 februari 2019. Locatie de Maassilo blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?