Maaike Ouboter

Voor fans van: Eefje de Visser, Spinvis, Janne Schra

Maaike Ouboter brak in 2013 door bij het programma De Beste Singer-songwriter met Dat Ik Je Mis, een breekbaar nummer over haar overleden ouders. Twee jaar later vond ze succes met het debuutalbum En Hoe het Dan Ook Weer Dag Wordt, wat bekroond werd met de gouden status. Het album dat volgde in 2018 heet Vanaf Nu Is Het Van Jou: Ouboter schrijft minder introspectieve liedjes en laat zich verder inspireren door verhalen uit haar nabije omgeving.

Dit voorjaar keert ze terug met een nieuwe single Doe Mij Maar Het Verdriet. “Het is een ode aan het leven en de liefde,” licht ze zelf toe. “En als dat dan eindigt in verdriet, dan toch liever het verdriet dan dat je die liefde nooit hebt gekend”. Uiteindelijk is dat een rode draad in haar hele oeuvre: Hoopvolle muziek over het leven in al zijn lagen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.