Logue

The Kooks, Bombay Bicycle Club, Mystery Jets, The Shins

Rotterdamse trots Logue komt in 2017 tot volledige wasdom met de nieuwe EP Some Kind Of Glimmer. Deze verzameling nieuwe liedjes verkennen het dubbelzijdige zwaard van begeerte. Begeerte kan een persoon compleet opslokken, de realiteit vervormen. Het verlangen kan daarnaast pure oprechte emoties ontboezemen, een honger waar je je compleet aan kunt overgeven.

Over dat dubbelzijdige zwaard gesproken, naast artistiek heeft Logue ook muzikaal de perfecte balans gevonden. De liedjes laveren gewiekst tussen het radiovriendelijke popliedje en eigenwijze indierock. Geen wonder dat Logue de hulp heeft ingeroepen van een meester van dat kunstje: niemand minder dan Marien Dorleijn van Moss heeft de productie van Some Kind Of Glimmer voor zijn rekening genomen.

Het liedje Jump The Gun is intussen 200.000 keer gestreamt op Spotify en ook op de radio horen we de band regelmatig voorbij komen. De toekomst voor Logue ziet er goed uit: spring dus als de donder van de bank om daar een goede glimp van op te vangen.