LET IT HAPPEN! – DJ St. Paul's Indie Euphoria

Rotown Nights
DJ St. Paul draait Indie, rave, synthpop en postpunk in een gloedvolle mix

Noem je favoriete festival en DJ St. Paul heeft er gestaan. Ook dit jaar is de “indie-discokoning van Nederland” (3voor12) weer overal te zien; van Best Kept Secret tot Pukkelpop en Lowlands tot Motel Mozaique. Een meer dan ervaren host dus, die nu ook zijn platen in Rotown komt draaien! Where indie meets the club. Speciaal voor jullie zal hij op zaterdag 7 oktober zijn beproefde festivalsets weer omsmelten tot een clubavond. Verwacht indie, rave, synthpop en postpunk in een gloedvolle en euforische indie mix door DJ St. Paul. Daar past maar één kop boven: LET IT HAPPEN!


★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen deze dansavond gratis bezoeken. Bestel van te voren een Rotown Nights Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.