Lekker Eten & Vieze Verhalen

Vieze verhalen tijdens overheerlijk driegangenmenu

Onze smaakbeleving wordt beïnvloed door vele factoren. Koks doen steeds meer hun best om je bord er als een waar kunstwerk uit te laten zien en in sommige restaurants krijg je zelfs een waterpijp om je sinussen te verfrissen. In het restaurant van Rotown onderzoeken we vanavond de invloed van het gehoor op de smaakbeleving. Je krijgt een overheerlijk driegangenmenu voorgeschoteld, maar tijdens het verorberen van deze delicieuze gerechten zul je wel moeten luisteren naar drie ontzettend vieze verhalen. Schrijvers Ernest van der Kwast, P.F. Thomése en Christophe Vekeman zijn op zoek gegaan naar hun smerigste teksten en zullen deze voordragen tijdens het diner. Wil je Tweede Pinksterdag een keertje in stijl vieren? Kom dan naar Rotown! Opgelet, een tafel wordt gereserveerd op basis van het aantal kaarten dat gekocht wordt in één bestelling. 

Aperitief: 19:00
Aanvang diner: 19:30 uur
Kosten: € 30,- p.p. (inclusief welkomstdrankje)