Left of the Dial

Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober
Early-birds zijn nu €30, vanaf 1 juni gaat de prijs omhoog

We hebben goed nieuws voor jullie! Om vorig jaar goed te maken, hebben we besloten om een ​​extra dag aan het festival toe te voegen; Left of the Dial 2021 vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 oktober. Dit betekent meer bands, meer podia en meer gezelligheid!

Met alle recente ontwikkelingen zijn we ervan overtuigd dat er dit jaar een evenement op volle capaciteit kan worden gerealiseerd in het centrum van Rotterdam, dus we werken er hard aan om je een veilig en geweldig festival te bezorgen. We verkopen alleen passe-partouts voor 3 dagen en het goede nieuws is dat ze nog steeds beschikbaar zijn voor slechts €30. De ticketprijzen gaan omhoog op 1 juni, dus als je zin hebt in 3 dagen feesten met de beste nieuwe alternatieve bands, koop dan nu je kaartje! En let op: je loopt uiteraard geen risico als je een kaartje koopt. Als Left of the Dial om wat voor reden dan ook niet door kan gaan, krijg je je geld volledig terug. Beloofd! Tickets >

Eerder werden al The Cool Greenhouse (UK), Home Counties (UK), Joe & The Shitboys (FO), Juniore (FR), Langkamer (UK), Legss (UK), Moa Moa (UK), Souki (UK) ) en The Pleasure Dome (UK) bevestigd voor het festival en op dinsdag 1 juni zullen we de eerste gloednieuwe namen bekendmaken en zoals gezegd, zal de ticketprijs die dag omhoog gaan, dus kom er snel bij voor het beste beschikbare tarief!


#LEFTOFTHEDIAL2021 Next year Left of the Dial takes place on October 15th & 16th and we are already able to proudly...

Geplaatst door Left of the Dial Rotterdam op Dinsdag 13 oktober 2020