Left of the Dial

Festival met de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek

De afgelopen weken hebben we met veel pijn in ons hart toegekeken hoe talloze festivals werden gecanceld. We weten hoe hard en met hoeveel liefde iedereen aan die evenementen heeft gewerkt en hoe graag alle medewerkers het publiek hadden verwelkomd om geweldige bands te zien. Het voelt dus wat dubbel om nu vol enthousiasme aan te kondigen dat de officiële kaartverkoop voor Left of the Dial gaat beginnen. We hebben daarom besloten een paar dingen anders te doen.

Blind-ticket langer te koop
Vanaf vrijdag 3 april begint de verkoop van de blind-tickets: voor €30 is een passe-partout verkrijgbaar. Normaal gesproken zouden we op 10 april de eerste bands die op Left of the Dial spelen bekend maken en dan zou de ticketprijs omhoog gaan. We hebben besloten iedereen langer de kans te geven om voor het goedkoopste tarief een passe-partout te kopen en de komende weken toch alvast de eerste bands aan te kondigen via onze nieuwsbrief en social media. Ze komen nog niet op de website te staan. Dat doen we pas als de ticketprijs echt omhoog gaat. En wanneer dat is, daar denken we nog even over na!

Beloftes
In de tussentijd werken wij door om ervoor te zorgen dat Left of the Dial 2020 het mooiste festival ooit wordt. We gaan de beste nieuwe alternatieve bands voor jullie vinden en we werken alle maatregelen uit om het festival op alle fronten veilig te laten zijn. Mocht blijken dat de wereld straks toch echt voorgoed veranderd is en dat Left of the Dial niet meer kan plaatsvinden, dan beloven we ook dat iedereen zijn geld terug kan krijgen. Daar gaan we niet vanuit natuurlijk, we hopen jullie allemaal te zien in oktober voor een legendarisch weekend!

De kaartverkoop voor Left of the Dial start vrijdag 3 april om 10.00 uur. Er zijn ook nog enkele tickets voor Bands on a Boat beschikbaar, de boottocht door de Rotterdamse havens mét bands, op zaterdag 17 oktober.
Blind-ticket €30
Bootticket €7,50
Groepsticket: €150 (6 personen)

Let op! Boottickets zijn niet als groepstickets verkrijgbaar, maar moeten per persoon apart worden gekocht.