Left of the Dial

Festival met de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek

Het duurt nog even, maar op 18 & 19 oktober vindt er gelukkig weer een nieuwe editie van Left of the Dial plaats! Hét festival met de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek. De officiële kaartverkoop voor Left of the Dial 2019 is gestart.

Left of the Dial breidt dit jaar uit:

Het Rotterdamse showcase festival krijgt een GRATIS dagprogramma. Op zaterdagmiddag kun je mee doen aan BOWLING WITH BANDS: er is geen hoofdprijs maar wel eeuwige roem, er is bier in overvloed en er spelen Left of the Dial-bands -of BANDS ON A BOAT: hoe kun je de Rotterdamse haven nou beter bekijken dan vanaf een boot? Met Boot3 kun je een tochtje maken over de Rotterdamse Maas en er spelen Left of the Dial-bands! Bestel nu je gratis ticket via de website! Een beter manier om je tweede festivaldag te beginnen is er bijna niet…

Ook is er speciaal voor de jonge muzikanten die ooit op Left of the Dial hopen te spelen, de ROCK ’N’ ROLL HIGH SCHOOL. Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober beantwoorden tijdens de Rock ‘n’ Roll High School tientallen muziekprofessionals de meest prangende vragen van talentvolle muzikanten die klaar zijn voor de volgende stap. Wil je wat weten over het krijgen van meer shows? Of het nut van een bandmanager? Misschien wil je alles horen over toursubsidies, of zijn er andere zaken waar je dringend advies over nodig hebt. Het kan allemaal!

Tickets

• Blind Ticket: €30,- 
Kom maar op Left of the Dial! Blind vertrouwen in de programmering. Verkrijgbaar vanaf zondag 24 maart (14.00 uur). Early Ticket (€35,-) en Regular Ticket (€40,-) volgen Blind Ticket op.

• Left of the Dial hosteldeal: €80,-
Een festivalticket + 2 overnachtingen in hostel Ani & Haakien.

• Left of the Dial delegates pas: €100,-
De delegates-pas bestaat uit een festivalticket-plus waarmee je voorrang krijgt bij elke show en je kunt deelnemen aan de netwerklunch op vrijdagmiddag 18 oktober. Deze netwerklunch organiseert Left of the Dial speciaal voor iedereen die werkzaam is, of wil zijn in de alternatieve muziekindustrie.

 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?