Kiss All Hipsters

Rotown Nights
100% INDIE * ELECTRO * ECLECTIC POP APPROVED!

Zoals iedereen waarschijnlijk weet, zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot onze grote verslagenheid moeten we je laten weten dat deze aangescherpte maatregelen ervoor zorgen dat alle evenementen die we vanuit Rotown organiseren tot 1 juni niet op de geplande data zullen plaatsvinden. Wel zijn we meteen druk bezig om voor elk concert een vervangende datum te vinden, ook voor het concert of evenement waar jij een ticket voor hebt gekocht.

Omdat alle verplaatsingen op het moment veel vragen van het hele Rotown-team, verzoeken we je, als je verhinderd bent op de nieuwe datum, je tickets via Ticketswap te proberen te verkopen. Meer informatie over eventuele restituties volgt zo spoedig mogelijk.

Houd deze pagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Hartelijk dank voor je begrip en hopelijk tot snel,
Rotown


Voorverkooptickets zijn €3,- Tickets aan de deur zijn €6,- of  €3,- als je op aanwezig staat op het Facebook event.

Kiss All Hipsters is dé dansavond met de fijnste indie, electro en postpunk. Het KAH DJ team staat natuurlijk weer garant voor het nodige dansvloervertier. Alles komt voorbij deze avond: van  Two Door Cinema Club, tot aan The Wombats, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Foals, Major Lazer, Disclosure, Phoenix, Die Antwoord, Drake, Tame Impala, MIA en The Black Keys. Na maandelijkse edities in Amsterdam, Utrecht en Berlijn, nu ook weer een keer in Rotterdam, want deze avond is pan-europees populair. Aanwezig op het Facebook event = Entree voor de halve prijs!


Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.