Kindamuzik offline met o.a. The Go Find, Voicst, Cellophane

Internetmagazine geeft open huis in Rotown

KindaMuzik bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd zoals het één van de meest gelezen online muziekmagazines betaamt: In Real Life. In samenwerking met Rotown presenteert KindaMuzik OFFLINE, een feestelijke avond vol versche muzikale waar uit de lage landen. Voor een luttel bedrag spring je mee op de sublieme powerpop van Voicst en droom je weg bij de subtiele electropop van The Go Find. De avond wordt muzikaal afgesloten met het Offline Superstar DJ Team en voorafgegaan door de smakelijke lokale dis Cellophane.
Voicst trekt al enige jaren de aandacht van popliefhebbers maar
bracht pas onlangs `II-II` uit. Deze debuutplaat gaat van groovende
nummers naar hoekige liedjes en van frisse pop naar stevige indie-rock. En in al die afwisseling toch een rode draad: de dwingende melodieën. Dat Nederland trots mag zijn op deze wereldband zagen we lang geleden al, maar eindelijk is dat dan bekroond met een ronduit fantastisch debuutalbum. ‘So if you like it, if you like it, then you clap’.
The Go Find heeft er met de eerste single `Over the Edge` al een aardige tocht in radioland opzitten en kan gerust naast het betere werk van The Postal Service, Dntel of The Notwist staan zonder het schaamrood op de wangen te krijgen. And there’s more where that came from! Het zomers getitelde debuut ‘Miami’ laat horen dat electropop alles in zich kan hebben. Luister naar de catchy refreinen, de mierzoete melancholie en het prima stemmenwerk. Na België volgden Duitsland en Amerika en nu is Nederland aan de beurt om te worden veroverd!