Kimono

Support: Lavils
Liefdesbang tour
Het vaderlandse antwoord op The Weeknd

Met zijn vaak melancholische, nachtelijke producties en expressieve stem kun je zanger/producer KIMONO als de Nederlandse tegenhanger van The Weeknd beschouwen. Er hangt een soort benevelde mysterie in zijn liedjes die de liaisons des levens in een dromerig, romantisch daglicht zetten.

In zijn korte loopbaan liegen de wapenfeiten er niet om. Toonaangevende media als Noisey, 3VOOR12 en i-D Magazine tipte KIMONO als grote belofte. In eigen beheer bracht hij zijn EP’s ‘Meid van nergens’ en ‘AURA’ uit. Hierop werkte hij al samen met artiesten als Jonna Fraser, Ares en LouiVos, trok hij door het land met de Popronde en verzorgde hij support voor de Amerikaanse R&B- sensaties GoldLink en 6LACK.  Het leverde de zanger een platencontract bij Warner Music Benelux op en 3FM riep hem uit tot ‘Serious Talent’. Zijn single ‘Wilde nachten’ kreeg vervolgens veel airplay.

KIMONO’s langverwachte debuut Liefdesbang is vernoemd naar de gelijknamige bestseller van Hannah Cuppen. Het boek had een therapeutische werking op KIMONO, een kader waarin hij zijn eigen hart en gevoel vrij spel kon gunnen. Zo ontstonden in de studio steeds meer nummers die tekstueel en conceptueel aansloten op de ontwikkeling die hij op dat moment doormaakte. Toen de plaat bijna af was, viel het KIMONO pas op: dit is zijn verhaal over eigenwaarde, verbinding en (zelf)liefde.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.