Keep Dancing Inc

Voor fans van: Two Door Cinema Club, Phoenix, Roosevelt

Met een combinatie van elektronische pop, indie en disco, creëert de Franse band Keep Dancing Inc een frisse en dansbare sound die moeilijk te weerstaan is. De bandleden halen inspiratie uit verschillende muziekgenres en artiesten, waardoor ze een eclectische en eigenzinnige stijl hebben ontwikkeld die hun publiek in beweging brengt.

Keep Dancing Inc heeft snel bekendheid verworven in de muziekwereld en maakte indruk met hun debuut-EP Initial Public Offering in 2018. Het nummer No Milkshakes in Hell van de EP werd al snel een hit en zette de toon voor de rest van hun carrière. De muziek van Keep Dancing Inc is zowel catchy als doordacht, met pakkende melodieën en slimme teksten die een beroep doen op een breed publiek.

Dit najaar komt er eindelijk een nieuw album, de eerste single Radio is inmiddels verschenen.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en V11 en heeft uitsluitend staanplaatsen


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.