Jon Allen & The Luna Kings

Support: Native Harrow
Voor fans van: Leonard Cohen, Tim Knol, Willie Nelson

Jon Allen wordt veelal beschreven als een ‘muzikanten muzikant’. Zijn nummers zijn uitstekend geschreven, catchy en vol emotie. Zijn stem is gehavend door whiskey en uitdroging. En ja, dit klinkt inderdaad als de perfecte americana, blues en roots artiest, en misschien is dat ook wel zo.

De beste man draait dan ook al een tijdje mee in het circuit en is in momenteel bezig aan zijn zesde studioalbum. Daarnaast heeft hij ook al wat uren gedraaid met zijn band The Luna Kings, waar sommige van de beste sessiemuzikanten van de US inspelen. Maar toch blijft de muziek van de artiest verrassen, verfrissen en nieuwe inzichten geven. Al het werk van Jon is dan wel in hetzelfde straatje, maar hij is niet bang de randjes op te zoeken en ervoor te zorgen dat hij zich vernieuwd. Deze artiest is een meester van het vak, zowel op zijn opnames als op het podium.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

Jon Allen is often described as a ‘musicians musician’. His songs are written excellently, catchy, and still full of emotion. His voice is battered by whiskey and dehydration. Yes, this does sound like the perfect Americana, blues, and roots artist. And he very well might be just that.

This man has been circulating the music business for some time already and is currently working on his 6th studio album. Besides that, he has clocked in quite a few hours with his band The Luna Kings, in which some of the best session musicians in the US join him. But yet the music of the artist keeps on surprising, refreshing, and generating new insights. All his work might be in the same style, he is not afraid to think outside the box and keep on renewing. This artist is a master of his craft, on his recordings and on the stage.