Joep Beving

Solo piano concert
EXTRA SHOW
Voor fans van: Nils Frahm, Ludovico Einaudi, Hauschka

Joep Beving geeft twee optredens in De Doelen:
Show 1 – Maandag 22 maart 2021  – Aanvang: 20.30 uur UITVERKOCHT
Show 2 – Dinsdag 23 maart 2021 – Aanvang: 20.30 uur TICKETS VIA TICKETMASTER & DE DOELEN

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ‘toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

Zijn albums ‘Solipsism’ uit 2015 en ‘Prehension’ uit 2017 wisten binnen no time miljoenen streams binnen te harken en maakten van hem een grootheid als post-klassieke componist. In 2019 verscheen ‘Henosis’ waarmee hij zijn drieluik compleet maakte. Waar de eerste twee albums met name focussen op het klassieke pianospel, bevat zijn laatste album ook orkestrale en meer elektronische klanken.

Op dinsdag 23 maart 2021 geeft Joep Beving een solo piano concert in de grote zaal van de Doelen in Rotterdam. 

Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique Concerts, Rotown en de Doelen en heeft uitsluitend  zitplaatsen – op voldoende afstand – beschikbaar.  Concertbezoekers worden naar hun plaatsen begeleid. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl.  


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?