Jazz Roots

Sven 'Hammond' Figee presenteert
SPECIAL GUEST: SHIRMA ROUSE
Een avond rauwe soul en opzwepende jazz met special guest Shirma Rouse

Onder de noemer Jazz Roots organiseert rasmuzikant Sven Figee een serie spannende jazz-avonden in Rotown, met een divers scala aan muzikale gasten. Sven Hammond zal tijdens Jazz Roots optreden in de oorspronkelijke bezetting (Hammond, gitaar, bas en drums), waar het allemaal begon: geen franjes en tierelantijntjes, maar rauwe instrumentale jazz, soul en boogaloo met het virtuoze spel van Figee als de drijvende kracht. Na eerdere zeer succesvolle en goedbezochte edities met Benjamin Herman, Alain Clarke en Jennie Lena ontvangt Sven Hammond (Sven, Joost, Glenn en Tim) deze editie Shirma Rouse.

De krachtige en soulvolle stem van Shirma Rouse kon je de afgelopen jaren even makkelijk tegenkomen op het podium met dj Hardwell als tijdens nachtelijke jamsessies in het Rotterdamse jazzcircuit, met een gospelkoor of tijdens haar tocht langs de podia met een eerbetoon aan haar heldin Aretha Franklin. Verwacht vanavond een selectie van Shirma’s eigen werk, Sven Hammond Soul repertoire, wat Aretha Franklin en moderne hits in een soul-jasje!

DJ: DJ Jen Min Lau


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?


https://www.youtube.com/watch?v=MsDZo5vdRpg