Jazz Roots

Sven 'Hammond' Figee presenteert
Een avond rauwe soul en opzwepende jazz met special guest Alain Clark

Onder de noemer Jazz Roots organiseert rasmuzikant Sven Figee een serie spannende jazz-avonden in Rotown, met een aantal geweldige muzikanten en dito gast solist.  Na de eerste, zeer succesvolle en goedbezochte editie met saxophonist Benjamin Herman als special guest, ontvangt Sven Hammond (Sven, Joost, Glenn en Tim) vanavond niemand minder dan Alain Clark.

Met hits als Father and Friend, Blow Me Away en Back In My World heeft Alain zijn stempel op de Nederlandse muziekhistorie gedrukt. De geweldige stem en sympathieke uitstraling heeft Alain tot één van Nederlands meeste geliefde zangers gemaakt.

Vanavond gaat Alain, die een grote liefde heeft voor jazzmuziek, zich wagen aan repertoire dat je hem nog nooit eerder hebt horen zingen: dat van Frank Sinatra. Met de unieke sound van het Hammond belooft dit een hele speciale editie te gaan worden. Uiteraard zullen ook enkele andere ‘soulvolle’ jazz standards en natuurlijk Alain’s hits in een groovy ‘Hammond’ sausje gegooid worden; laat dat maar aan Sven en zijn vrienden over.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?