Jack

Support: Otje
Voor fans van: Josylvio, Kevin, Esko, Abra Cadabra

De van zowel Nederlandse als Turkse afkomstige rapper/zanger Jack speelt een thuiswedstrijd in zijn geboortestad Rotterdam. Z’n derde single Op de Weg werd een megahit en stond dan ook op nummer 64 van de Nederlandse single top 100, vanaf dit moment is Jack niet meer weg te slaan uit de hitlijsten.

Dat deze rapper hongerig en ambitieus is, dat zie je meteen als je door zijn releases in Spotify scrollt. Met inmiddels 4 albums op zijn naam, en talloze singles, is hij één van de hardst werkende rappers van de lage landen. Hieronder zijn ook veel collaborations te vinden met onder meer Esko, Josylvio en Dopebwoy. Zijn laatste albumrelease Waterman is wederom een voorbeeld van het extreme talent dat deze jonge artiest herbergt, en hiervan wil je deze show in zijn thuisstad dan ook echt niet missen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

The Dutch/Turkish rapper and singer Jack is tired of away games, so he plays a show in his hometown Rotterdam. His third released single called Op de Weg was a megahit and got him 64th place at the Netherlands Single Top 100. Since this moment he’s been a regular customer of the charts.

When one scrolls through his Spotify releases it’s not negotiable that this rapper is hungry and highly ambitious. With 4 albums and handfuls of singles under his name, he is one of the most hardworking rappers of the Low Lands. In his arsenal are many collaborations including dutch heavyweights Esko, Josylvio, and Dopebwoy. Again, his latest album Waterman is a good example that this rapper is extremely talented. This show is one for the books; you simply cannot miss it!