J.C. Thomaz & The Missing Slippers play The Gun Club

Rotown Summer Session
Een eerbetoon aan het invloedrijke The Gun Club

Laat het maar aan Rotterdams meest wilde garagerockband over om hun tengels te wagen aan de Amerikaanse band The Gun Club. De band rondom wildebras Jeffrey Lee Pierce is het schoolvoorbeeld van de lijfspreuk ‘it’s better to burn out than to fade away’. Die geruchtmakende ratjetoe van psychobilly blues, death rock en punk rock klinkt tegenwoordig vitaler dan ooit, en dat terwijl The Gun Club intussen 32 jaar verleden tijd is. Het dodenfeest heeft schijnbaar nog velen afters en de naschokken van J.C. Thomaz & The Missing Slippers zullen we daarom de hele zomer lang blijven voelen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?