J. Bernardt

Voor fans van: Chet Faker, Balthazar, Jarryd James, Warhaus

J. Bernardt a.k.a. Jinte Deprez (lead zanger Balthazar) is een beetje een alleskunner; zanger, songwriter, instrumentalist, arrangeur, producer, ingenieur, programmeur. Dit project ontstond in 2016 toen zijn band Balthazar een pauze inlaste. Terwijl het geluid van debuutplaat Running Days gekleurd werd door elektronica, is het nieuwe album Contigo op de oldskool manier gecreëerd. Samen met een band, een groep van Deprez’s “supergetalenteerde” vrienden, die J. Bernardt door intense repetities en optredens leidde, op zoek naar een vonk.

Contigo – Spaans voor ‘met jou’ – is een dramatisch, meeslepend en kleurrijk werk, doordrenkt van drama. Het album komt tot leven door weelderige melodieën, zang en productiedetails van een meesterlijke studioauteur, muzikale vernieuwer en zanger. Contigo verkent alle fasen van een breuk: shock, verdriet, woede, ontkenning, pijn, acceptatie… en raakt daarbij meedogenloos romantisch in het hart.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, MoMo Concerts en LantarenVenster en heeft voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.