ICE

Releaseparty EP 'Platina'
Voor fans van: Murda, Donnie, DJEZJA

Het concert van ICE is geschikt voor alle leeftijden! Maar als je jonger dan 16 jaar bent moet je een volwassene (18+) als begeleider meenemen. 

Sorry, Ice Cube en Vanilla Ice, maar rapper ICE heeft stiekem de meest logische claim op zijn verkozen artiestennaam/straatnaam. Zijn vader verkoopt tot op de dag van vandaag het lekkerste ijs van Rotterdam, en ICE beschikt vanzelfsprekend genoeg de overtuigingskracht van een fanatieke marktkoopman. Met zijn zwarte humor, spraakmakende verhalen en innemende persoonlijkheid pakt hij elke zaal vanaf de eerste seconde in. Hiermee speelde ICE zichzelf in de kijker bij Ali B, die hem een plek aanbood bij zijn platenlabel TRIFECTA.

De rapper maakt naar eigen zeggen muziek voor ‘mensen die roekeloos rotondes nemen, boetes krijgen en het morgen weer doen’.  Niet bepaald deugmuziek dus; zijn tracks belichten de waarheid, soms onverbloemd en soms met rake komische one-liners. Hiphop met het hart op de tong, doch altijd luchtig en behapbaar van aard. ICE speelt vanavond de thuiswedstrijd die we nog lang zullen heugen.

 

Rotown Tipt: PAX the humanoid, Leafs, Craig David Presents TS5


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?