I Bet You Look Good On The Dancefloor

Rotown's Related Artists
Een avond dansen op de beste gerelateerde artiesten van Arctic Monkeys

Dé avond voor iedereen die de old-school Arctic Monkeys een goede basis vindt om meteen de dansvloer op te rennen! Tijdens Rotown’s Related artists gaan we vanavond aan de hand deze artiest een nacht lang op een verkenningstocht langs de beste en slechtste gerelateerde artiesten, en de daar weer aan gerelateerde artiesten. Als jij een fantastisch argument kunt verzinnen waarom jouw lievelingsband aan de artiest van deze avond gerelateerd zou kunnen zijn horen we het graag!

Vanavond nemen onze dj’s Mitchell & Aram het nummer “I Bet You Look Good On The Dancefloor” van Arctic Monkeys als uitgangspunt en gaan we bijvoorbeeld door naar Vampire Weekend en via Tame Impala ineens naar “Kids” van MGMT die ons dan ineens weer bij Gorillaz brengt. En als we daar dus eenmaal zijn, kan het alle kanten op!

Entree: 3 euro (alleen aan de deur)

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.