I Am Oak

Voor fans van: Sufjan Stevens, Bill Callahan, José González

Op zaterdag 15 augustus geeft I Am Oak een intiem concert op het dek van V11! Tickets zijn te koop via de website van V11 en kosten €11,00.

Tijden:
Zaal open: 19.00 uur
Start show: 20.30 uur
Verwacht einde: 23.00 uur

V11: ”Sinds maart moeten we live muziek missen. Je kan daarom voorstellen hoe enthousiast we zijn aan boord om voor jullie weer een concert te kunnen organiseren. In augustus zal I Am Oak het geluid van live muziek terugbrengen naar Vessel 11!

Thijs Kuijken richtte I Am Oak op in 2008. De Utrechtse band is sindsdien van akoestische naar elektrische gitaren overgestapt. Voor deze speciale show zal hij een intieme akoestische show spelen. Elementen van folk en indie zullen worden samengebracht tot een bijzondere luisterervaring.

De show zal binnen de richtlijnen van de 1.5 meter maatregelen passen. We hebben extra plekken aan land waar je perfect zicht hebt op de artiest. Vanwege de geluidsrestricties buiten zal de muziek daarom te beluisteren zijn via koptelefoons (die bij de prijs inbegrepen zijn).”


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?