High Vis

Support: Wrong Man
Voor fans van: Shame, Echo & The Bunnymen, Turnstile, Fugazi

De leden van High Vis zijn stuk voor stuk bekende koppen in de top van de UK hardcore-scene (Dirty Money, Tremors, DiE, The Smear). De invloeden hiervan zijn nog sterk terug te horen, echter zijn ze een nieuwe muzikale reis begonnen. In het laatste werk ‘Blending’ bijvoorbeeld is er een fantastische mengelmoes van de oude liedjes van The Cure, Shame en Echo & The Bunnymen te horen.

High Vis is een perfecte band voor de hardcore-fan die op de zondagmiddag naar wat rustigers wil luisteren. Daarentegen werkt het ook voor de indie-liefhebber die graag net wat ruigers hoort bij indrinken op de vrijdagavond. Kortom, voor ieder wat wils. Verwacht een energieke liveshow met catchy riffs, pakkende Britse zang en psychedelische invloeden.

Wrong Man is in 2021 opgericht door een groep vrienden die al jaren op een of andere manier samen muziek maakten. Met een gedeelde liefde voor een breed scala aan muziek en een achtergrond in hardcore/punk, is het resultaat dat Wrong Man een band geworden is die leeft van de spanning tussen luide gitaren, subtiele melodieën en een bluesy groove.

Het concert van High Vis stond oorspronkelijk in V11 gepland, maar is vanwege de enorme vraag naar tickets verplaatst naar Rotown. Eerder gekochte kaarten voor de V11 show blijven geldig voor het optreden in Rotown. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl. 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

The members of High Vis are all well-known figures in the UK hardcore scene. Those influences are still very well represented in the music. However, they began a whole new musical journey and are definitely walking the right path. Their latest album ‘Blending’ is a perfect mishmash of the early The Cure sound, Shame, and Echo & The Bunnymen.

It’s a perfect band for the die-hard hardcore fan who wants to do some easy listening on a lazy Sunday afternoon. Besides that, it’s also highly recommendable for indie lovers who want something a bit rougher to listen to during their Friday night pre-drinks sessions. High Vis is for everyone! One can expect an energetic live show with catchy riffs, typical British singing, and psychedelic influences.