Heart Full of Soul

Rotown's Related Artists
Een avond dansen op de beste én slechtste gerelateerde artiesten van the Yardbirds

Dé avond voor iedereen die The Yardbirds een goede basis vindt om meteen de dansvloer op te rennen! Tijdens Rotown’s Related artists gaan we vanavond aan de hand deze artiest een nacht lang op een verkenningstocht langs de beste en slechtste gerelateerde artiesten, en de daar weer aan gerelateerde artiesten. Als jij een fantastisch argument kunt verzinnen waarom jouw lievelingsband aan de artiest van deze avond gerelateerd zou kunnen zijn horen we het graag!

Vanavond kiest DJ Jimmy de Kok het nummer Heart Full of Soul van The Yardbirds als uitgangspunt en zo door met The 13th Floor Elevators, Strawberry Alarmclock, The Electric Prunes en andere obscure Nuggets via Nederbeat van o.a. The Motions, Outsiders, Q65 naar swingende grooves zoals Apache van The Incredible Bongo Band die ons dan ineens weer bij de funky soul classics van The Meters en Spencer Davis Group brengt. En als we daar dus eenmaal zijn, kan het alle kanten op!

Entree: 3 euro (alleen aan de deur)

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-27537460.


https://www.youtube.com/watch?v=kNuQPTzuof4