Happy Camper

Met o.a. Janne Schra, Job Roggeveen, David Pino
Voor fans van: Patrick Watson, The Cinematic Orchestra, Feist

Around the Campfire is een caleidoscopische muzikale theatervoorstelling waarin het vrolijk-melancholiekeindiepop-gezelschap Happy Camper samen met speciale gast Janne Schra het publiek door een achtbaan van emoties zal leiden en een best of van de vier Happy Camper albums zal spelen. Zwierige akoestische liedjes met een grote invloed van chansons en gipsy-muziek worden afgewisseld met filmische instrumentale stukken, een zingende yeti, intieme luisterliedjes en opzwepende klarinetsolo’s.

Happy Camper is het muziekproject rondom toetsenist Job Roggeveen, bekend van El Pino & The Volunteers en de animatiestudio Job, Joris & Marieke. Met zijn muzikale vriendengroep nam Roggeveen onder de naam Happy Camper tot dusver vier albums op en trok hij veel aandacht met zijn voorstellingen vol gastzangers en de witte, harige mascotte Manfred. De band speelde op Lowlands, Noorderslag en Into The Great Wide Open en won een Edison voor hun debuutplaat. De film A Single Life met de gelijknamige Happy Camper-song, werd genomineerd voor een Oscar. De nieuwste plaat, het prachtige The Both of Us (Excelsior Recordings) is een album vol dromerige, akoestische liedjes, balancerend tussen melancholie en de folky feelgood melodieën die we zo goed kennen van Happy Camper.

Bezetting: Job Roggeveen • Janne Schra • Leine • Bouke Zoete • David Pino • Edward Capel • Jan Willem Wisselink

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en LantarenVenster en heeft uitsluitend zitplaatsen (vrije plaatskeuze).


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.