Green Cabin

Releaseparty GC Vol.2
Rotterdams hiphopcollectief brengt nieuwe mixtape uit

Rotterdams hiphop-collectief Green Cabin, bestaande uit Big Cam, China Viking, Elijah Waters, Grown George, M3, Nash Crebula en Roca Beats released haar nieuwe mixtape GC Vol.2 in V11. Afgelopen voorjaar bracht het collectief mixtape GC Vol.1 uit, wat beschreven kan worden als ‘Engelstalige hiphop gestopt met een toevoeging van soul, R&B en veel bass’. Een van de singles van de mixtape haalde zelfs de indie bioscoopfilm Cobain!

Live gaat het ze tot op heden al goed af. In de afgelopen twee jaar stond Green Cabin al op Rotterdamse festivals als Motel Mozaique en Kralingse Bos, maar ook al op podia als Bitterzoet, Kroepoekfabriek en BIRD.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?


https://www.youtube.com/watch?v=5nQslF5b0Iw