Gravel Town Plays Bruce Springsteen

Rotown Summer Sessions
Een eerbetoon van Gravel Town aan The Boss

Deze zomer organiseert Rotown opnieuw de Rotown Summer Sessions-avonden. Muzikale helden uit onze eigen stad storten zich op het repertoire van hun voorbeelden, dikwijls met verbluffend resultaat. Vanavond is het de beurt aan Gravel Town om hun held Bruce Springsteen te eren. De folkrock van Springsteen is van grote inspiratie voor het Rotterdamse kwartet. Met vele hits als The River, Dancing in the Dark en Born to Run is er genoeg moois om uit te kiezen voor de Summer Session en Gravel Town zal vanavond dan ook een greep doen uit het gehele, uitgebreide oeuvre van The Boss.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?