Gotu Jim

Voor fans van: Joost, Donnie, Merol

Het wordt weer eens tijd voor Rotown om de voorraad Veuve Clicquot champagne op te schorten, want Gotu Jim komt langs. Na die lange lockdown zal het vanavond namelijk zo rijkelijk vloeien als de bloedzee in The Shining. Gotu Jim is de eerste artiest getekend door Burning Fik, het label van Pepijn Lanen (De Jeugd) en Abel van Gijlswijk (Hang Youth).

Als een soort Gen Z Raoul Duke met vederlichte beats en autotune-teksten – over veel blowen, liefde op het eerste gezicht en dealen met dealers – maakte Jim het nachtleven onveilig. Dat nachtleven sneuvelde na de pandemie, maar het fenomeen Gotu Jim loopt intussen nog prettig uit de hand. De nieuwste EP Gouden James tovert weer een nieuwe salvo tunes uit de hoge vissershoed.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?