God damn right it's Impolite

The Peptones + The Jimi Ben Band + The Frowning Clouds
Een avond vol garage, punk, rhythm & blues en beat

Het is alweer tien jaar gelden dat Impolite begon met het succesvolle Impolite Garage Fest. Het is ondertussen een household name in Den Haag en Leiden, maar Rotterdam is vooralsnog niet aan bod gekomen. “Hoog tijd!” riepen wij. En met deze avond zal daar dan ook eindelijk verandering in komen. Met een nieuw format onder de noemer God damn right it’s Impolite is er een avondvullend programma neergezet om “U” tegen te zeggen, als we iets beleefder waren.

The Peptones (NL)
De energie en dansbare songs van The Peptones zullen deze nacht direct goed inleiden. De inspiratie van deze heren is terug te vinden in garagepunk, powerpop, surfrock en blues en is dus alles behalve puristisch. Toch maakt de eenduidige en onmiskenbare stijl The Peptones een band om niet te missen.

The Jimi Ben Band (FR)
The Jimi Ben Band heeft een duidelijk post-punk geluid in de stijl van Devo, Gang of Four en soms zelfs Brian Eno’s werk op het geweldige Before and After Science. De driekoppige formatie komt vanuit Lille onze kant op voor een exclusief optreden op Nederlandse bodem.

The Frowning Clouds (AU)
Met hun kenmerkende rhythm & blues en beat geluid is de connectie met The Kinks snel gemaakt en terecht ook, want de pakkende songs doen aan kwaliteit niet onder aan de iconen. De jongens uit Melbourne vangen je in een golf van ritme en energie welke geen heup ongeroerd laat.

Naast het live programma van God damn right it’s Impolite zullen we tussen bands door en de gehele avond nog gaan genieten van de plaatjes van onze DJ’s Gary X, Youri Member en Stefan Tijs. Wij raden dan ook aan om je donderdag maar gewoon ziek te melden.